loading ...
RO
ro hu en
     

    Villa Montana

    BORSEC

    Borsec

    Str. Noua, Nr. 15A

    GPS: 46.973428, 25.556336

    arată pe hartă

    Tel. 1: +40787281012

    E-mail: montana4.borsec@gmail.com

    trimite mesaj + adaugă în planificator
    Ultima actualizare: 30. Ianuarie 2023
    Villa Montana

    Prezentare generală - Villa Montana Borsec

    Villa Montana şi-a deschis uşa pentru vizitatori la început de 2019, oferindu-le cazare la standarde de 4 stele şi posibilitatea de a descoperi viaţa la munte cu adevărat autentică.

    Fiind amplasată pe una din culmile mai înalte ale staţiunii turistice Borsec, Villa oferă privelişti dintre cele mai încântătoare asupra văilor din preajma staţiunii şi Munţilor Gheorgheniului. Totodată, mărginindu-se cu o pădure de pini şi aflându-se într-o zonă foarte liniştită a staţiunii, vizitatorii noştri se pot bucura de o linişte cu adevărat copleşitoare în timpul sejurului. De la uşa Villei, în doar 15 minute se coboară uşor până în centrul istoric al staţiunii, la Aleea Izvoarelor, sau la bazinele Borsec.

    Pentru cei mai activi dintre călători, tot de aici încep traseele montane cu dificultate redusă, cum ar fi traseele spre Grota Urşilor, Poiana Zânelor şi Scaunul Rotund, dar si cele cu un nivel de dificultate sporit – spre istoricul izvor Pierre Currie, Vârful Făget, şi multe altele. 

    Villa dispune de toate cele necesare pentru a asigura un sejur relaxant si confortabil. Pornind de la zona comună de odihnă, amplasată atmosferic lângă şemineu, şi continuând cu sufrageria cu acces la o bucătărie complet echipată, vizitatorii au posibilitatea să-şi găsească o zonă de socializare pentru orice parte a zilei sau ocazie. Cele 8 dormitoare, cu 2 sau 3 paturi, sunt amplasate pe toate cele 3 nivele ale Villei, şi dispun de baie privată cu cabină de duş, uscător de păr, minibar, safeu, masă de lucru si televizor LCD, precum şi acces gratuit la Wi-Fi. 

    Specificul Villei constă în compartimentarea acesteia, care permite atât închirierea unui singur dormitor, cât şi închirierea întregii Ville în cazul grupurilor mai mari. În ambele cazuri, vizitatorii vor beneficia de toate amenităţile oferite şi nivele necompromise de linişte şi intimitate.

    Pe lângă acestea, clienţii Villei pot beneficia de următoarele servicii: parcare gratuită, teren de joacă pentru copii, acces la grădină si zonă verde, posibilităţi de a găti în aer liber, terasă, teren de sport (fotbal, volei, handbal, baschet), mic dejun şi prânz (la solicitare), excursii şi tururi organizate (la solicitare). 

    Au fost aici: 0 Tu ai fost aici?
    Vor să revină aici: 0 Vrei să revii aici?
    Vor să ajungă aici: 0 Vrei să ajungi aici?
    Locaţia îi place la: 0 Îţi place locaţia?
    NUME IMPRESII NEGATIVE (0) IMPRESII POZITIVE (0) FOTO TURIŞTI
    Nu sunt impresii adăugate despre Villa Montana.

    Fii primul care adaugă.
    Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
    -
    Au votat 0 persoane
    Votul tău: -
    Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
    Adaugă impresie + fotografii
    Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
    what's nearby
    Caută în vecinătate
    • cazări
    • gastronomie
    • servicii
    • atracţii
    • evenimente
    • activităţi recreative
    • trasee
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    Villa Montana Borsec - +40787281012 - visitborsec.ro

    Villa Montana Borsec. Date de contact, hartă acces, prezentare, fotografii şi comentarii despre Villa Montana.