loading ...
GYÓGYKÚRA ÉS RELAXÁCIÓ
Források
Fürdők
Mofetták
HU
ro hu en
     

    Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok

    BORSZÉK

    Borsec (Borszék)

    GPS: 46.978693, 25.578328

    mutasd a térképen

    Tel.

    E-mail:    ̶

    üzenet küldése

    Település: Borsec (Borszék)

    Helyszín: (Reménység Síközpont)

    Időpont: 2019 Agusztus 02 - 2019 Agusztus 04

    Program: P: 20:00 - 22:00, Sz: 12:00 - 24:00, V: 10:00 - 23:00

    Esemény szervezője: Primăria Oraş Borsec

    Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok

    Általános bemutató - Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok Borsec (Borszék)

    Minőségi programok a Borszéki Városnapokon!
    Egymást követik idén a fesztiválok Borszéken, a helybéliek és főleg a turisták legnagyobb örömére. Ezúttal a Borszéki Városnapok programsorozatára hívjuk az érdeklődőket augusztus 2-4 között, ezúttal új helyszínen.

     Táncházra, kiállításokra, könyvbemutatóra, főzőversenyre és nagyszerű zenei élmény egyaránt lehet számítani a hétvége során. A korábbi évektől eltérően rendezvényünk központi helyszíne ezúttal a Reménység Sípálya lesz.

    A programsorozat péntek este kezdődik a Turisztikai Információs Iroda melletti színpadnál szervezett táncházzal. Este 8 órától a Bartina és a Kácsics népi zenekarok biztosítják a talpalávalót.

    Szombaton a sípályához költözik a helyszín, kivételt képeznek ez alól a kulturális programjaink. Hiszen 12 órától a helyi kultúrházban két tárlatmegnyitón is részt vehetünk. Egyrészt a  Pest megyei értéktár vándorkiállításának örvendhetünk, illetve újfent szó lesz a „Borszék, ahogy én látom” – a borszéki gyerekek alkotótáborban készített rajz és festménykiállításáról is. Illetve a testvérvárosok képviselőit is köszöntjük ez alkalomból. Vasárnap a gasztronómia szerelmesei is örvendhetnek, hiszen 10 órától kezdődik a főzőverseny, ahol több mint valószínű, hogy íncsiklandozó falatokhoz juthatunk majd. És hogy az elkészült ételek elfogyasztása se legyen unalmas, az ebédhez a Bartina népi zenekar biztosítja a jó hangulatot.  

    Balkan Fanatik és a UNSK a sztárfellépők

    Zenei kínálatból sem lesz hiány a Borszék Napok alkalmából, hiszen tucatnyi fellépő koptatja majd a sípályánál felállított színpad padlóját. Szombat este Lora és Lidia Buble szórakoztatják a közönséget, vasárnap pedig a 2018-as X-Faktor győztes USNK illetve a Balkan Fanatik együttesek biztosítanak arról, hogy felejthetetlen élménnyel távozzunk. A fellépők sora azonban itt nem áll meg.  A hétvége során találkozhatunk még a MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea, Los Andinos együttesekkel. És természetesen a néptánc sem maradhat ki a kínálatból. A dunaföldvári Ördögszekér, illetve a borszéki Czifrasarok néptánccsoportok adnak ízelítőt népi hagyományainkból.

    A Borszék Város Polgármesteri Hivatala és a Borszékért Alapítvány által szervezett Borszéki Városnapok részletes programját az esemény közösségi oldalán tallózhatják. 

    what's nearby
    Keresés a vonzáskörzetben
    • szálláshelyek
    • gasztronómia
    • szolgáltatások
    • látnivalók
    • események
    • programajánlatok
    • túraútvonalak
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok

    Minőségi programok a Borszéki Városnapokon!Egymást követik idén a fesztiválok Borszéken, a helybéliek és főleg a turisták legnagyobb örömére. Ezúttal a Borszéki Városnapok programsorozatára hívjuk az érdeklődőket augusztus 2-4 között, ezúttal új helyszínen. Táncházra, kiállításokra, könyvbemutatóra, főzőversenyre és nagyszerű zenei élmény egyaránt lehet számítani a hétvége során. A korábbi évektől eltérően rendezvényünk központi helyszíne ezúttal a Reménység Sípálya lesz.A programsorozat péntek este kezdődik a Turisztikai Információs Iroda melletti színpadnál szervezett táncházzal. Este 8 órától a Bartina és a Kácsics népi zenekarok biztosítják a talpalávalót.Szombaton a sípályához költözik a helyszín, kivételt képeznek ez alól a kulturális programjaink. Hiszen 12 órától a helyi kultúrházban két tárlatmegnyitón is részt vehetünk. Egyrészt a  Pest megyei értéktár vándorkiállításának örvendhetünk, illetve újfent szó lesz a „Borszék, ahogy én látom” – a borszéki gyerekek alkotótáborban készített rajz és festménykiállításáról is. Illetve a testvérvárosok képviselőit is köszöntjük ez alkalomból. Vasárnap a gasztronómia szerelmesei is örvendhetnek, hiszen 10 órától kezdődik a főzőverseny, ahol több mint valószínű, hogy íncsiklandozó falatokhoz juthatunk majd. És hogy az elkészült ételek elfogyasztása se legyen unalmas, az ebédhez a Bartina népi zenekar biztosítja a jó hangulatot.  Balkan Fanatik és a UNSK a sztárfellépőkZenei kínálatból sem lesz hiány a Borszék Napok alkalmából, hiszen tucatnyi fellépő koptatja majd a sípályánál felállított színpad padlóját. Szombat este Lora és Lidia Buble szórakoztatják a közönséget, vasárnap pedig a 2018-as X-Faktor győztes USNK illetve a Balkan Fanatik együttesek biztosítanak arról, hogy felejthetetlen élménnyel távozzunk. A fellépők sora azonban itt nem áll meg.  A hétvége során találkozhatunk még a MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea, Los Andinos együttesekkel. És természetesen a néptánc sem maradhat ki a kínálatból. A dunaföldvári Ördögszekér, illetve a borszéki Czifrasarok néptánccsoportok adnak ízelítőt népi hagyományainkból.A Borszék Város Polgármesteri Hivatala és a Borszékért Alapítvány által szervezett Borszéki Városnapok részletes programját az esemény közösségi oldalán tallózhatják.